Meloni-halloumi-mansikkasalaatti

Revi huuhdottu ja valutettu lollo rosso (tai frisee rosso) salaatti laakealle vadille.

Kuori, poista siemenet ja paloittele melonit reiluiksi paloiksi.

Puhdista ja lohko mansikat.

Viipaloi halloumi ja paista ne (2rkl) oliiviöljyssä kauniin ruskeiksi.

Sekoita kastikeainekset keskenään: soseuta reilu kourallinen TUORETTA MINTTUA 4rkl oliiviöljyä ja 2rkl vaaleaa balsamico-etikkaa sauvasekoittimella, rouhi sekaan hieman mustapippuria.

Sekoita melonit, mansikat, halloumit, rucolat ja kastike toisessa kulhossa (onnistuu parhaiten käsin).

Lisää seos salaattipedin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 771g97kcal8.6g7.6g1.5g7.7g
Rucolasalaatti (60g pussi) (Pirkka), annos 20g231g58kcal5.8g4.6g1.2g3.5g
Vesimeloni, punnittu kuorineen 3857g780kcal19.3g150.8g2.3g23.5g
Cantaloupe meloni1928g386kcal11.6g79.1g1.9g17.4g
Mansikka 1928g897kcal9.6g162g3.9g36.6g
Halloumi juusto (Eridanous), annos 100g771g2484kcal169.7g11.6g192.8g0g
Oliiviöljy 108g955kcal0g0g108g0g
Oliiviöljy 216g1910kcal0g0g216g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g77g34kcal2.5g6.5g0.6g5.2g
Balsamico valkoinen (Acentino), annos 25g108g104kcal1.2g19.8g0g0g
Mustapippuri 3.9g11kcal0.4g1.5g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g15429kcal457.4g887g1056.6g189.8g
Valittu annoskoko10000g7715kcal228.7g443.5g528.3g94.9g
Annoskoko puolitettuna5000g3857kcal114.4g221.8g264.2g47.5g
Arvot/100g100g77kcal2.3g4.4g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428189