Hapankaali-chorizokeitto

Pilko sipulit, porkkanat ja valkokaali mahdollisimman pieneksi.

Kuullota niitä halutessasi kattilassa.

Lisää joukkoon tomaattimurska, kasvisliemi, hapankaali, vesi ja sokeri.

(Sokeri pyöristää tomaatin metallista makua.

Keitä keitto lähes kypsäksi ja lisää chorizomakkarat.

Mausta halutessasi esimerkiksi chilillä ja suolalla.

Jos valitset yrttisen tomaattimurskan ja valkosipulisen hapankaalin, keiton mausteet ovat kohdallaan ilman lisämausteita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali (Rasilainen)1992g359kcal35.9g35.9g6g39.8g
Keräkaali, 100g498g120kcal6g16.9g1g10.5g
Sipuli (kuorittu)249g67kcal3.2g12g0.5g4.2g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g139g167kcal3.5g8.4g12.5g2.1g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)1992g797kcal21.9g143.4g10g27.9g
Vesi3486g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g797g223kcal4.8g47.4g1.6g19.9g
Juokseva kasvisöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g50g369kcal0g0g40.8g0g
Sokeri 50g202kcal0g49.8g0g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 299g676kcal47.8g1.5g53.8g0g
Chorizo makkara (Pirkka), annos 100g448g1578kcal89.6g2.2g134.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g9114kcal425.4g635g521.4g208.8g
Valittu annoskoko10000g4557kcal212.7g317.5g260.7g104.4g
Annoskoko puolitettuna5000g2278kcal106.4g158.8g130.4g52.2g
Arvot/100g100g46kcal2.1g3.2g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430345