Maa-artisokka-vihannes keitto

80 g sipuli
100 g porkkana
100 g fenkoli
60 g sieniä
70 g lehtiselleri
10 g yrttejä, chiliä maun mukaa
kuullota em vihannekset öljyssä.

Lisää vesi liemikuutio ja ja vähän lihaliemitiivistettä.

Keitä 10-15 minuuttia.

Lisää keitetyt ja kuoritut maa-artisokat n 350 g soseutettuna, keitä vielä 10 min ja lopuksi lisää keitetty spagetti tai raakana maa-artisokkien kanssa

1,7 l vettä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Kauris65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 358g117kcal2.2g19.9g0.7g9.1g
Sipuli (kuorittu)287g77kcal3.7g13.8g0.6g4.9g
Fenkoli, annos 100g358g111kcal4.4g26.1g0.7g11.1g
Maa-artisokka 1433g653kcal7.2g117.5g2.9g57.3g
Lehtiselleri 251g32kcal2.8g2.8g0.5g2.5g
Kanttarelli, tuore, annos 100g251g60kcal4.5g7.5g1.3g4.8g
Lihaliemikuutio Maggi3.6g10kcal0.3g0.3g0.8g0g
Oliiviöljy 72g634kcal0g0g71.7g0g
Vesi6091g0kcal0g0g0g0g
Spagetti, keitetty, suolaa 896g865kcal27g175.5g2.9g8.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g5118kcal104.2g726.8g164.2g197.2g
Valittu annoskoko10000g2559kcal52.1g363.4g82.1g98.6g
Annoskoko puolitettuna5000g1280kcal26.1g181.7g41.1g49.3g
Arvot/100g100g26kcal0.5g3.6g0.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431404