Kaalilaatikko

Keitä pienistetty kaali lihaliemellä maustetussa vedessä.

Keitä 2 dl riisiä vedessä, ota lisäksi kaalin keitinlientä.

Paista ja mausta sipulit ja jauhelihat.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.

Kaada kahteen isoon uunivuokaan.

Laita pinnalle voi nokareita.

Paista 175-200:ssa pari tuntia.

Laita osaksi aikaa folio päälle kuivumisen ja palamisen estämiseksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 906g2006kcal158.5g0g154g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1585g3607kcal301.2g0g269.5g0g
Sipuli (kuorittu)679g183kcal8.8g32.6g1.4g11.5g
Lihaliemikuutio Maggi23g63kcal2g1.6g5.2g0g
Vesi2265g0kcal0g0g0g0g
Puuroriisi385g1347kcal23.1g292.6g6.5g8.9g
Kuohukerma,valio,2dl453g1540kcal9.1g13.6g158.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen226g75kcal7.5g11.1g0g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Voi 68g493kcal0.8g0.3g55.2g0g
Kaali, valkokaali3397g717kcal40.8g115.5g6.8g71.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20062kcal1103.6g934.6g1314.2g183.4g
Valittu annoskoko10000g10031kcal551.8g467.3g657.1g91.7g
Annoskoko puolitettuna5000g5015kcal275.9g233.7g328.6g45.9g
Arvot/100g100g100kcal5.5g4.7g6.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433978