Pekoni-juusto-kasvissosekeitto

Pilko pekoni pieneksi ja valuta herkkusienet.

Ota herkkusienten neste talteen.

Kuori ja pilko kasvikset.

Laita vesi kiehumaan jossa siis mukana sienten neste.

Kun kiehuu, lisää kasvikset/juurekset ja suolaa.

Käristä kunnolla pannulla pekoni ja sienet.

Kun kasvikset ovat pehmeitä, sauvasekoittimella soseeksi, joukkoon Koskenlaskijajuusto.

Lisää lopuksi hellalla hämmentäen sieni-pekoni-seos.

Maistele maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 1357g392kcal13.6g62.4g4.1g24.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g835g234kcal5g49.7g1.7g20.9g
Purjosipuli 418g96kcal7.6g10g0.8g8.8g
Peruna, keskikokoinen 60g626g376kcal9.4g81.4g0.6g5.6g
Selleri, annos 50g626g88kcal6.3g18.8g0g0g
Vesi4175g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 960g163kcal20.2g1.9g2.9g23g
Pekoni rasvainen 585g2198kcal70.1g0g216.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g418g1169kcal79.3g0.1g91.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g9428kcal423g448.6g636.6g165.4g
Valittu annoskoko10000g4714kcal211.5g224.3g318.3g82.7g
Annoskoko puolitettuna5000g2357kcal105.8g112.2g159.2g41.4g
Arvot/100g100g47kcal2.1g2.2g3.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435208