Joben tonnikalapihvit

Kuori ja keitä perunat kypsiksi.

Ota keitinvettä n. 1dl talteen.

Valuta tonnikalat.

Silppua sipuli ja suolakurkku.

Muussaa haarukalla kypsät perunat ja tonnikala, lisää joukkoon sipuli ja suolakurkku.

Lopuksi kermaviili, sitruunanmehu ja kananmuna.

Mausta suolalla, tillillä ja sitruunapippurilla.

Keitinvedellä hae sopiva löysyys taikinaan.

Tee pieniä palloja kylmään veteen kastetuin käsin, laita pellille leivinpaperin päälle ja liiskaa ja muotoile pihveiksi. 225 astetta ja noin 20 min. Anna jäähtyä ennenkuin lastalla nostelet niitä, koska muuten hajoavat.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 3670g3833kcal823.6g0g55.1g0g
Sipuli (kuorittu)1596g431kcal20.7g76.6g3.2g27.1g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )745g372kcal4.5g89.4g1.5g5.2g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1064g806kcal19.9g164g2.1g10.6g
Vesi1064g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 1064g1407kcal28g34g127.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 638g801kcal70.2g1.7g57.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton160g34kcal0.5g2.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g15369kcal1934.8g736.6g494.4g86.2g
Valittu annoskoko10000g7685kcal967.4g368.3g247.2g43.1g
Annoskoko puolitettuna5000g3842kcal483.7g184.2g123.6g21.6g
Arvot/100g100g77kcal9.7g3.7g2.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435341