Perunajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha ja silputut sipulit.

Lisää pyre, mausteet ja lihaliemi.

Anna hiljalleen nyt kiehua.

Kuori ja siivuta perunat.

Voitele uunivuoka.

Lado vuoronperään perunoita ja lihaseosta, kaada kaikki liemi mukaan.

Halutessa pinnalle reiluja lohkoja Aura juustoa.

Mausteina mustapippurirouhe ja yrtejä maun mukaan.

Laita 200 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 3186g2425kcal59.9g493.8g6.4g31.9g
Jauheliha, sika-nauta 2360g5226kcal413g0g401.2g0g
Sipuli (kuorittu)590g159kcal7.7g28.3g1.2g10g
Valkosipuli 59g64kcal4.7g9.6g0.4g1.2g
Tomaattipyree, Pirkka413g339kcal14g78.5g4.1g4.1g
Lihaliemi laimennettu 2950g558kcal0g88.5g17.7g0.6g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g443g1150kcal119.5g0g75.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g19842kcal1237.6g1397.4g1012.4g95.6g
Valittu annoskoko10000g9921kcal618.8g698.7g506.2g47.8g
Annoskoko puolitettuna5000g4961kcal309.4g349.4g253.1g23.9g
Arvot/100g100g99kcal6.2g7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435978