Karviaismarjahillo

Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä kunnes sokeri on liuennut.

Laske lämpöä ja laita 2 kg puhdistettuja karviaismarjoja kattilaan ja keitä hiljalleen ½ tuntia.

Soseuta ja redusoi noin puolet nesteestä pois, tai kunnes koostumus on hillomainen.

Hillo on säilytettävä jääkaapissa koska sokeria on vain viidesosa sokeripussin reseptistä.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 31 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g870g3391kcal0g852.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 435g0kcal0g0g0g0g
Karviaismarja, annos 100g8696g2522kcal78.3g469.6g34.8g200g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g11826kcal156.6g2643.6g69.6g400g
Valittu annoskoko10000g5913kcal78.3g1321.8g34.8g200g
Annoskoko puolitettuna5000g2957kcal39.2g660.9g17.4g100g
Arvot/100g100g59kcal0.8g13.2g0.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437325