Työmiehen kaalikeitto

Paista jauheliha ja mausta se mustapippurilla, paprikajauheella ja suolalla.

Pilko kasvikset ja laita kiehumaan veteen liemikuutioiden ja pippurien kanssa.

Lisää jauheliha.

Keitä kypsäksi.

Hautuessaan hiljaa pidemmän aikaa keitosta tulee maukkaampi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1091g2416kcal190.9g0g185.5g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl41g363kcal0g0g40.9g0g
Mustapippuri 5.5g15kcal0.6g2.1g0.2g1.4g
Paprikajauhe 5.5g18kcal0.8g1g0.7g2g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Vesi6819g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali1091g230kcal13.1g37.1g2.2g22.9g
Paprika keltainen 464g140kcal4.4g23.6g0.9g9.3g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka246g27kcal2.7g2.7g0.5g2.5g
Sipuli (kuorittu)136g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Lihaliemikuutio Maggi30g84kcal2.7g2.1g6.9g0g
Kasvisliemikuutio 30g91kcal2.9g4.1g7.1g0.5g
Maustepippuri, annos 1g27g0.8kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g6844kcal439.8g158.4g491g81.8g
Valittu annoskoko10000g3422kcal219.9g79.2g245.5g40.9g
Annoskoko puolitettuna5000g1711kcal110g39.6g122.8g20.5g
Arvot/100g100g34kcal2.2g0.8g2.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=439532