Kermainen lohikeitto by Minde

Keitä lohifileet ja poista niistä nahkat.

Kuori perunat ja porkkanat ja laita ne vähään veteen kiehumaan.

Lisää keittoon 3 kpl fond du chef kasvisliemikuutioita.

Sulata voi mikrossa ja sekoita sulan voin joukkoon vehnäjauhot.

Kun perunat ja porkkanat ovat kypsiä, lisää keiton joukkoon voi-vehnäjauhoseos.

Anna saostua.

Lisää keittoon kalojen keitinliemi ja ruokakerma.

Lisää keittoon puhdistamasi kalan palat ja anna hautua hetken.

Nauti herkullisesta, kermaisesta keitosta!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 2603g4304kcal436g0g286.3g0g
Yleisperuna raaka (Tyrnävän), annos 100g2213g1505kcal35.4g292.1g4.4g17.7g
Porkkana, raaka, annos 100g1354g379kcal8.1g75.8g2.7g33.8g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g219g262kcal5.5g13.1g19.7g3.3g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%859g945kcal23.2g23.2g85.9g0g
Voi 65g472kcal0.8g0.3g52.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 2603g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai85g296kcal10.2g60.1g1.8g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g16326kcal1038.4g929.2g907.4g114.6g
Valittu annoskoko10000g8163kcal519.2g464.6g453.7g57.3g
Annoskoko puolitettuna5000g4082kcal259.6g232.3g226.9g28.7g
Arvot/100g100g82kcal5.2g4.6g4.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440264