Gluteeniton pizzapohja

Alkuperäinen ohje:
Siirry sivulle!

Ohjeesta saa 4-5 pellillistä.

Keitä aluksi vettä esim.

vedenkeittimessä ja laita kulhoon 3 dl. Mittaa joukkoon hiiva ja sekoita puuhaarukalla.

Lisää 2 tl sokeria ja suolaa oman maun mukaan.

Sekoita joukkoon jauhot, taikinan käydessä paksummaksi kannattaa vaivata käsin.

Lopuksi sekoita taikinaan öljy.

Kaulitse taikina leivinpaperin päällä melko ohueksi ja levitä täytteet päälle.

Paista uunissa 250 asteessa n. 10-12 min, että juusto on hieman ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Mfuruskog
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4062g0kcal0g0g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g5687g19905kcal199.1g4606.6g56.9g170.6g
Kuivahiiva, annos 11g75g268kcal33.5g29.8g4.5g0g
Sokeri 41g165kcal0g40.6g0g0g
Oliiviöljy 135g1198kcal0g0g135.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g43071kcal465.2g9354g393.6g341.2g
Valittu annoskoko10000g21536kcal232.6g4677g196.8g170.6g
Annoskoko puolitettuna5000g10768kcal116.3g2338.5g98.4g85.3g
Arvot/100g100g215kcal2.3g46.8g2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440547