Kukkakaali-parsakeitto

250g kukkakaalia
250g parsakaalia
2 dl kevytkermaa 15%
1 iso sipuli
8 g oliiviöljyä
1 kasvisliemikuutio
mustapippuria

Pilko kaalien kukinnot ja sipuli.

Kuullota ison kattilan pohjalla öljyssä ensin sipuli ja lisää kaalit, kuullota hetki ja lisää vettä, niin että kaalit peittyvät.

Kunnes vesi kiehuu, niin lisää kasvisliemikuutio, kerma ja mustapippuri.

Sekoita.

Anna kiehua 10min.

Soseuta keitoksi sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 3086g743kcal55.9g67.9g9.3g71g
Sipuli (kuorittu)1235g333kcal16g59.3g2.5g21g
Parsakaali brokkoli 3086g1082kcal142.6g60.2g9.3g77.2g
Kasvisliemikuutio, Knorr124g346kcal9.9g11.7g29.6g2g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)2469g3951kcal66.7g66.7g370.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12909kcal582.2g531.6g842.2g342.4g
Valittu annoskoko10000g6454kcal291.1g265.8g421.1g171.2g
Annoskoko puolitettuna5000g3227kcal145.6g132.9g210.6g85.6g
Arvot/100g100g65kcal2.9g2.7g4.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=443139