Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)4142g4598kcal509.5g78.7g244.4g33.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 2071g1569kcal38.7g319.3g4.1g20.7g
Porkkana, keitetty, suolaa 828g275kcal5.2g46.8g1.7g21.5g
Lanttu 1183g341kcal11.8g54.4g3.6g21.3g
Sipuli (kuorittu)592g160kcal7.7g28.4g1.2g10.1g
Vesi, vesijohtovesi 1183g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g13886kcal1145.8g1055.2g510g213.4g
Valittu annoskoko10000g6943kcal572.9g527.6g255g106.7g
Annoskoko puolitettuna5000g3471kcal286.5g263.8g127.5g53.4g
Arvot/100g100g69kcal5.7g5.3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=451201