Herkullinen makaronilaatikko pekonilla

Keitä makaronit kypsiksi.

Paista pannulla ensin pekonit ja siirrä sivuun valumaan talouspaperin päälle.

Paista jauheliha.

Lisää jauhelihaan tomaattimurska, suola ja valkosipuli.

Voitele uunivuoka ja lisää valutetut makaronit vuokaan.

Lisää jauheliha-tomaattimurskaseos ja sekoita makaronien kanssa.

Lisää muna-maitoseos.

Asettele pekonit päälle ja pekonien päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 1997g6537kcal203.5g1326g22g66.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1997g3315kcal379.4g0g199.7g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1847g647kcal18.5g125.6g9.2g25.9g
Amerikan Pekoni filee, HK749g1198kcal157.3g2.2g674g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa749g2247kcal172.2g0g172.2g0g
Maito, Kevyt1997g919kcal63.9g95.9g30g0g
Kananmuna kuorineen punnittu599g755kcal65.9g1.8g53.9g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g31320kcal2127.8g3116g2322.4g187.2g
Valittu annoskoko10000g15660kcal1063.9g1558g1161.2g93.6g
Annoskoko puolitettuna5000g7830kcal532g779g580.6g46.8g
Arvot/100g100g157kcal10.6g15.6g11.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=452094