Jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Paista jauheliha öljyssä, laita mausteet ja creme fraiche sekaan, viipaloi kurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita osa tomaateista ja kesäkurpitsat vuokaan.

Sekoita jauheliha ja kasvikset vuokaan, laita loput tomaatit ja juustoraaste vuoan päälle.

Paista 175 asteessa 45 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g2211g3759kcal442.2g0g221.1g0g
Kesäkurpitsa3870g658kcal15.5g96.7g23.2g27.1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 1106g3065kcal22.1g33.2g309.6g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g553g1658kcal143.7g11.1g116.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl17g146kcal0g0g16.6g0g
Jauhelihamauste, annos 15g111g3.3kcal0g1.1g1.1g0g
Suola, annos 3g33g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2101g426kcal12.6g79.8g6.3g29.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g19432kcal1272.2g443.8g1388g113g
Valittu annoskoko10000g9716kcal636.1g221.9g694g56.5g
Annoskoko puolitettuna5000g4858kcal318.1g111g347g28.3g
Arvot/100g100g97kcal6.4g2.2g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464186