Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 4889g16776kcal498.2g3422.6g58.7g171.1g
Voi 885g6420kcal10.5g3.5g719.5g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g89g275kcal9.7g53.1g6.2g24.8g
Sokeri 752g3053kcal0g751.5g0g0g
Suola, annos 3g22g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 487g694kcal60.8g1.5g49.9g0g
Hiiva 221g165kcal29g2.4g0.9g15.3g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 2655g1680kcal79.6g127.4g92.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g58126kcal1375.6g8724g1856.2g422.4g
Valittu annoskoko10000g29063kcal687.8g4362g928.1g211.2g
Annoskoko puolitettuna5000g14532kcal343.9g2181g464.1g105.6g
Arvot/100g100g291kcal6.9g43.6g9.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52403