Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado2956g1360kcal17.7g325.2g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 2767g937kcal57g119.5g5.8g70.6g
Parsa 2327g361kcal29.8g27.9g4.7g34.9g
Ruokaöljy keskiarvo 252g2223kcal0g0g251.3g0g
Hunaja 189g623kcal0.9g152.5g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 377g82kcal1.2g6g0g0.4g
Jäävuorisalaatti, rapea1132g113kcal12.5g9.1g2.3g13.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g11396kcal238.2g1280.4g528.2g239g
Valittu annoskoko10000g5698kcal119.1g640.2g264.1g119.5g
Annoskoko puolitettuna5000g2849kcal59.6g320.1g132.1g59.8g
Arvot/100g100g57kcal1.2g6.4g2.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=53739