Punajuurikeitto

Teelusikallinen rypsiöljyä kattilan pohjalle, siinä freesataan sipulikuutiot, lisätään porkkanasuikaleet.

Lisää punajuurisuikaleet ja vettä ja reilusti mausteita maun mukaan - minttua, basilikaa, pippuria, suolaa, liemikuutio tai fondia.

Älä lisää liikaa vettä että keitto jää ruokaisaksi.

Hyvää raejuustovuoren kera :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Eevaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g127g1139kcal0g0g126.6g0g
Sipuli (kuorittu)1519g410kcal19.7g72.9g3g25.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g3291g922kcal19.7g195.8g6.6g82.3g
Punajuuri 5063g1943kcal50.6g349.4g10.1g126.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g8828kcal180g1236.2g292.6g469.4g
Valittu annoskoko10000g4414kcal90g618.1g146.3g234.7g
Annoskoko puolitettuna5000g2207kcal45g309.1g73.2g117.4g
Arvot/100g100g44kcal0.9g6.2g1.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55937