Kevytpasha Heissulin

1. Pese appelsiini.

Raasta kuori hienoksi raasteeksi.

2. Pilko säilykekirsikat pieniksi paloiksi saksilla.

3. Vatkaa Flora vanilla vaahdoksi.

4. Notkista maitorahka.

5. Seikoita kaikki aineet huolellisen rauhallisesti keskenään.

6. Jos kaipaat makeutta, lisää makeutusjauhetta.

7. Laita hetkekeksi jääkaappiin vetäytymään.

Niin, ja toi appelsiinimehu on tietysti puristettu siitä appelsiinista, ei purkista.

Ei tähän hätään löytynyt puristinta, joten ei herunut enempää.

NAM! Muokkasin vähän foorumissa ollutta ohjetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Heissuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiinin kuori, annos 100g105g102kcal1.6g26.2g0.2g11.1g
Mantelirouhe, 1 rkl209g1210kcal44.2g11.1g105.8g24.3g
Appelsiinimehu, Brämhults 2dl524g262kcal0g57.6g0g0g
Persikkakuutiot mehussa (Rainbow), annos 250g2618g1571kcal10.5g392.7g0g0g
Kirsikka sokeriliemessä1309g2225kcal13.1g575.9g13.1g0g
Flora Vanilla 12%2618g4974kcal117.8g418.8g314.1g0g
Maitorahka Hyla (Valio), annos 250g2618g1702kcal288g109.9g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g24090kcal950.4g3184.4g882.2g70.8g
Valittu annoskoko10000g12045kcal475.2g1592.2g441.1g35.4g
Annoskoko puolitettuna5000g6023kcal237.6g796.1g220.6g17.7g
Arvot/100g100g120kcal4.8g15.9g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59301