Tonnikalapasta (Ruokamaailma)

Valuta tonnikalat.

Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna paprika pieniksi kuutioksi.

Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.

Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

Tarjoile esim.

fusillipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Kaipie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 105g31kcal3.9g0.9g0.8g2.2g
Kalaliemikuutio 115g351kcal11.5g39.2g16.1g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 1047g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 628g478kcal28.3g81g1.3g6.3g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit2618g3403kcal78.5g52.4g340.3g0g
Purjosipuli1047g199kcal18.8g25.1g2.1g22g
Paprika punainen 1361g398kcal12.8g61.3g5.4g25.9g
Tonnikala öljyssä 2932g5564kcal795.1g0g263.9g0g
Ruokaöljy keskiarvo 147g1295kcal0g0g146.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g23441kcal1897.8g519.8g1552.8g115.4g
Valittu annoskoko10000g11720kcal948.9g259.9g776.4g57.7g
Annoskoko puolitettuna5000g5860kcal474.5g130g388.2g28.9g
Arvot/100g100g117kcal9.5g2.6g7.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62080