Peruna-kikherne-fetasalaatti

1. Laita perunat kiehumaan

2. Sekoita kermaviiliin silputtu ruohosipuli ja maustekurkku + muita mausteita maun mukaan (esim.

pippuri, yrtit, valkosipuli), anna maustua jääkaapissa sen aikaa kun perunat kypsyvät ja jäähtyvät (tai kauemmin)

3. Ruskista pannulla oljyssä sipuli ja valkosipuli, lisää kikherneet ja ruskista hetki

4. Lopuksi sekoita kulhossa kuutioidut ja jäähtyneet perunat, kuutioitu feta, kikherneet, kermaviilikastike ja salaatti.

Tarjoile viileänä!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 313g95kcal3.9g15g0.6g5.3g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 1016g132kcal11.4g10g2g12.2g
Ruohosipuli 156g35kcal2.2g2.7g0.9g3.8g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 1797g2391kcal151.7g316.3g35.9g89.8g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1563g1002kcal50g75.3g54.7g0.2g
Fetajuusto arla 8% (100g)1563g2344kcal250g62.5g125g0g
Rypsiöljy 78g691kcal0g0g78.1g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 3398g1861kcal54g445.5g5.8g28.9g
Maustekurkku sokerisuolattu 117g23kcal0.8g3.5g0.1g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g17147kcal1048g1861.6g606.2g284.6g
Valittu annoskoko10000g8574kcal524g930.8g303.1g142.3g
Annoskoko puolitettuna5000g4287kcal262g465.4g151.6g71.2g
Arvot/100g100g86kcal5.2g9.3g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=69964