Jauhelihakastike kidneypavuilla

Paista sipuli ja valkosipuli öljyssä, miedolla lämmöllä.

Nauti tuoksusta.

Siirrä syrjään kun sipuli on kullankeltaista.

Varo polttamasta.

Kumoa samaan pannuun jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta maun mukaan.

Lisää sekaan lohkotut tomaatit (tai tomaattimurska).

Anna muhia hetki.

Lisää pavut ja sipuli.

Jos käytät purkkipapuja, huuhdo liemi pois.

Voit suurustaa kastikken parilla teelusikallisella maissijauhoa.

Tarkista lopuksi suola ja maku.

Oregano sopii tähän hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapuja suolaliemessä 1/2 prk Kypsennetty (Pirkka), annos 125g2143g2357kcal167.1g385.7g10.7g195g
Mustapippuri 4.3g12kcal0.5g1.6g0.1g1.1g
Paprikajauhe, punanen8.6g21kcal1.3g1.6g1.1g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 3857g878kcal21.6g133.1g11.6g54g
Paprika keltainen 343g103kcal3.2g17.5g0.7g6.9g
Sipuli 43g13kcal0.5g2.1g0.1g0.7g
Paistijauheliha 10%3429g5828kcal685.7g0g342.8g0g
Oliiviöljy 86g758kcal0g0g85.7g0g
Valkosipuli 86g93kcal6.8g14g0.5g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20128kcal1773.4g1111.2g906.6g519g
Valittu annoskoko10000g10064kcal886.7g555.6g453.3g259.5g
Annoskoko puolitettuna5000g5032kcal443.4g277.8g226.7g129.8g
Arvot/100g100g101kcal8.9g5.6g4.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=70373