Hirvihöystö

Leikkaa liha pieniksi kuutioksi ja ruskista voin ja öljyn sekoituksessa.

Lisää paloitellut porkkanat, sipulit ja mausteet.

Kaada viini ja lihaliemi joukkoon.

Hauduta kunnes lihat ovat pehmeitä.

Suurusta kylmään veteen sekoitetuilla vehnäjauhoilla.

Mausteeksi olen laittanut riistamaustetta ja laakerinlehden.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Jos oma paino sallii voit lisätä lorauksen kermaa.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 5969g6708kcal1261.3g0g179.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2089g564kcal27.2g100.3g4.2g35.5g
Porkkana 776g254kcal4.8g43.1g1.6g19.8g
Punaviini 895g631kcal2.8g1.8g0g0g
Mustapippuri 20g55kcal2.1g7.5g0.7g5.2g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g90g99kcal4.5g18.8g0.4g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 42g122kcal4.6g6.3g8.8g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 119g410kcal12.2g83.6g1.4g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g17685kcal2639g522.8g392.4g129.8g
Valittu annoskoko10000g8843kcal1319.5g261.4g196.2g64.9g
Annoskoko puolitettuna5000g4421kcal659.8g130.7g98.1g32.5g
Arvot/100g100g88kcal13.2g2.6g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75890