Hirvikäristys perinteinen

Ruskista ensin voi paistinpannulla, lisää sitten lihapalat ja ruskista ne. Lisää pannuun tai pataan lihalle kaveriksi sipuli , maustepippuria maun mukaan ja kypsennä kypsäksi välillä hämmentäen.

Viimeiseksi lisätään suola.

Maku tarkistetaan.

Nesteeksi voit lisätä vettä tai vichyä mutta maku muuttuu.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 8081g9081kcal1707.5g0g242.4g0g
Voi 808g5862kcal9.6g3.2g657g0g
Sipuli 1010g306kcal12.6g48.5g2g17.2g
Suola, annos 3g101g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g30497kcal3459.4g103.4g1802.8g34.4g
Valittu annoskoko10000g15249kcal1729.7g51.7g901.4g17.2g
Annoskoko puolitettuna5000g7624kcal864.9g25.9g450.7g8.6g
Arvot/100g100g153kcal17.3g0.5g9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76196