Karjalanpaisti

Kuutio lihat.

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat.

Kiehauta vesi.

Laita ainekset pataan.

Mausta suolalla (2 tl) ja maustepippurilla (10 kpl).

Hauduta uunissa 175 asteessa noin 2 h.

Nauti keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2727g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 1364g446kcal8.5g75.8g2.7g34.8g
Sipuli (kuorittu)1364g368kcal17.7g65.5g2.7g23.2g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 2273g2844kcal477.3g0g102.3g0g
Naudan paahtopaisti2273g2523kcal490.9g0g59.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12361kcal1988.8g282.6g333.6g116g
Valittu annoskoko10000g6180kcal994.4g141.3g166.8g58g
Annoskoko puolitettuna5000g3090kcal497.2g70.7g83.4g29g
Arvot/100g100g62kcal9.9g1.4g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77355