Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1674g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 226g1998kcal0g0g225.9g0g
Oivariini, 60 (100g)234g1289kcal2.3g2.3g140.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl3347g11381kcal66.9g100.4g1171.5g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g3347g803kcal60.3g100.4g16.7g63.6g
Sipuli (kuorittu)1172g316kcal15.2g56.2g2.3g19.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g31574kcal289.4g518.6g3114g167g
Valittu annoskoko10000g15787kcal144.7g259.3g1557g83.5g
Annoskoko puolitettuna5000g7894kcal72.4g129.7g778.5g41.8g
Arvot/100g100g158kcal1.4g2.6g15.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81957