Sämpylät

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää öljy ja suola.

Lisää jauhot hiljalleen ja alusta.

Anna kohota kaksinkertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 200 asteessa 10 - 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4198g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 420g313kcal55.1g4.6g1.7g29g
Oliiviöljy (neitsyt) (Borges )143g1280kcal0g0g141.3g0g
Suola, annos 3g59g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 814g2476kcal71.3g451.2g15.5g113.2g
Grahamjauho 2099g6883kcal221.7g1274.1g46.2g207.8g
Vehnäjauho puolikarkea 2267g7779kcal231g1586.9g27.2g79.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g37462kcal1158.2g6633.6g463.8g858.6g
Valittu annoskoko10000g18731kcal579.1g3316.8g231.9g429.3g
Annoskoko puolitettuna5000g9366kcal289.6g1658.4g116g214.7g
Arvot/100g100g187kcal5.8g33.2g2.3g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82901