Juurespapupihvit

Laita korppujauhot turpoamaan ruokakermaan (voit käyttää myös kevytkermaa tai kasvislientä) .raasta porkkanat, palsternakka ja silppua sipuli.

Muussaa pavut esim haarukalla tasaiseksi massaksi.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Mausta suolalla, valkopippurilla ja persiljalla.

Muotoile pihveiksi, tulee n.6-7 suht ohutta pihviä.

Paista öljyssä pannulla kauniin ruskeaksi tai kypsennä uunissa.

Maistuvat hyvältä perunamuussin ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä4111g4522kcal320.7g740g20.6g328.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g1542g432kcal9.2g91.7g3.1g38.5g
Sipuli (kuorittu)925g250kcal12g44.4g1.8g15.7g
Palsternakka 1028g654kcal5.1g121.3g4.1g46.2g
Korppujauho 514g1882kcal53.9g384.9g5.3g27.2g
Kananmuna kuoreton 565g806kcal70.7g1.7g57.9g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki1028g874kcal14.4g45.2g71.9g3.1g
Rypsiöljy 288g2545kcal0g0g287.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g23928kcal972g2858.4g905g919.2g
Valittu annoskoko10000g11964kcal486g1429.2g452.5g459.6g
Annoskoko puolitettuna5000g5982kcal243g714.6g226.3g229.8g
Arvot/100g100g120kcal4.9g14.3g4.5g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=86174