Possupasta, kookoskerma-limetti

Suikaloi kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi ja kuullota öljyssä miedolla lämmöllä, kunnes pintaan nousee ruskeita täpliä.

Siirrä kesäkurpitsat sivuun odottamaan.

Ruskista possunsuikaleet kuumalla lämmöllä (kuumalla siksi, ettei liha jää harmaaksi köntsäksi, vaan ruskistuu kunnolla - älä myöskään töki lihoja koko ajan vaan anna niiden pörpöttää rauhassa pannulla).

Valuta papusekoitus ja lisää kypsän lihan joukkoon, anna kypsyä vähän aikaa.

Lisää kesäkurpitsat takaisin, lisää kookoskerma ja limetinmehu (onnistuu mainiosti esim tuoreesta limestä, halkaise kahtia ja purista mehu).

Anna hautua jonkun aikaa ja mausta esim suolalla, chilillä, mustapippurilla.

Samaan aikaan kun kastike kypsyy, keittele mieleistäsi pastaa (kattilan voi laittaa päälle esim siinä vaiheessa kun lisäät kookoskerman, niin pasta ehtii kypsyä sopivasti) ja sekoita pasta lopuksi kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)3040g4863kcal577.5g0g273.6g0g
Kesäkurpitsa, tuore2926g497kcal17.6g73.1g11.7g20.5g
Valkosipuli 46g49kcal3.6g7.4g0.3g1g
Kookoskerma, Wok´n Roll1520g3420kcal33.4g45.6g349.5g0g
Limemehu (Tymbark), annos 100g608g292kcal0.6g72.9g0.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl114g1026kcal0g0g114g0g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g1748g1660kcal122.3g262.2g17.5g139.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g23615kcal1510g922.4g1534.4g322.6g
Valittu annoskoko10000g11807kcal755g461.2g767.2g161.3g
Annoskoko puolitettuna5000g5904kcal377.5g230.6g383.6g80.7g
Arvot/100g100g118kcal7.6g4.6g7.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87735