Bratwursti-hapankaaliruukku

Lisäksi 1/2 tl suolaa, 1 tl Pirkka-pizzamaustetta, 1/2 tl rouhittua mustapippuria

1. Paloittele bratwurstit noin 3 cm:n kokoisiksi paloiksi ja hienonna sipuli.

Leikkaa halkaistu paprika ohuiksi viipaleiksi.

2. Ruskista bratwurstit (öljyssä) pannulla.

Lisää sipuli ja ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon paprika- ja kasvissuikaleet sekä mausteet.

Anna hautua tiiviin kannen alla 5-10 minuuttia.

3. Lisää hapankaali ja kuumenna.

Annostele ruoka neljään ruukkuun ja koristele tuoreella persiljalla.

Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)435g117kcal5.7g20.9g0.9g7.4g
Paprika punainen 1232g361kcal11.6g55.4g4.9g23.4g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä1812g743kcal25.4g146.7g5.4g54.3g
Hapankaali (Pirkka), annos 100g2899g580kcal31.9g104.3g5.8g0g
Bratwursti (Pirkka)3623g10507kcal471g47.1g978.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g24615kcal1091.2g748.8g1990.6g170.2g
Valittu annoskoko10000g12308kcal545.6g374.4g995.3g85.1g
Annoskoko puolitettuna5000g6154kcal272.8g187.2g497.7g42.6g
Arvot/100g100g123kcal5.5g3.7g10g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87991