Broilerimureke

Lisäksi 1 tl suolaa, 1/2 tl roseepippuria

Sekoita kulhossa korppujauhot ja kermaviili.

Lisää mausteet ja kananmuna.

Hienonna persilja ja lisää seokseen.

Lisää myös ananasmurska broilerin jauhelihan kanssa.

Sekoita tasaiseksi ja muotoile taikina sopivaan vuokaan.

Kypsennä mureketta 200 °C:ssa noin 40 minuuttia.

Tarjoile perunasoseen ja hyvän kastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1827g1172kcal58.4g88g63.9g0.2g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g457g1690kcal63.5g331.1g11.4g18.7g
Kananmuna kuoreton 502g717kcal62.8g1.5g51.5g0g
Chilikastike original, Felix274g241kcal4.7g41.1g0.3g0g
Persilja 548g150kcal7.6g6g1.1g43.8g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g1827g1096kcal7.3g274g1.8g25.6g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 4566g6735kcal981.7g0g310.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g23598kcal2372g1483.4g881g176.6g
Valittu annoskoko10000g11799kcal1186g741.7g440.5g88.3g
Annoskoko puolitettuna5000g5900kcal593g370.9g220.3g44.2g
Arvot/100g100g118kcal11.9g7.4g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90152