Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 5051g2157kcal170.7g242.4g50.5g0g
Kananmuna kuoreton 1212g1729kcal151.5g3.6g124.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1970g6758kcal200.7g1378.8g23.6g68.9g
Suola, annos 3g51g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g1515g212kcal28.8g6.1g7.6g0g
Rypsiöljy 202g1787kcal0g0g202g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g25285kcal1103.4g3261.8g815.8g137.8g
Valittu annoskoko10000g12643kcal551.7g1630.9g407.9g68.9g
Annoskoko puolitettuna5000g6321kcal275.9g815.5g204g34.5g
Arvot/100g100g126kcal5.5g16.3g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92474