Kalakeitto Thain tapaan

Kiehauta vesi ja mausteet.

Suikaloi vihannekset ja lohi ohuiksi.

Lisää kaali ja pilkottu sipuli kiehuvaan liemeen ja vähennä lieden lämpöä siten ettei liemi kiehu.

Anna kypsyä 5 minuuttia, lisää sitten siitakesienet, lohi ja nuudelit.

Anna hautua 5 minuuttia.

Tarkista maku ja nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 579 grammaa

Lindssa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tom yam tahna (Sipce up)288g821kcal3.7g71.7g57.3g0g
Kaali, valkokaali864g182kcal10.4g29.4g1.7g18.1g
Siitakesieni, luomu, pirkka576g202kcal9.2g10.4g1.7g19g
Lohifilee1728g3370kcal323.2g0g233.3g0g
Sipuli, tuore288g78kcal3.7g13.8g0.6g4.9g
Riisinuudeli Aroi (punnittu kuivana)432g1555kcal34.6g367.2g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g63g177kcal5.4g10.8g12g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 5760g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12770kcal780.4g1006.6g613.2g84.2g
Valittu annoskoko10000g6385kcal390.2g503.3g306.6g42.1g
Annoskoko puolitettuna5000g3193kcal195.1g251.7g153.3g21.1g
Arvot/100g100g64kcal3.9g5g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93258