Jauhelihakastike

Paista jauheliha.

Pilko joukkoon tomaatti ja paprika.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet.

Suurusta maizenalla.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1394g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 2788g8934kcal746.2g0g667.3g0g
Paprika, punainen1045g269kcal9.4g48.1g4.2g20.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1394g283kcal8.4g53g4.2g19.5g
Maizena maissitärkkelys209g732kcal1.7g181.9g0g0g
Suola, annos 3g84g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 21g64kcal2.3g4.5g2.2g8.9g
Tomaattimurska Eldorado2718g544kcal32.6g95.1g2.7g38g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl348g1254kcal7g9.4g132.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g24158kcal1615.2g784g1626g174.6g
Valittu annoskoko10000g12079kcal807.6g392g813g87.3g
Annoskoko puolitettuna5000g6040kcal403.8g196g406.5g43.7g
Arvot/100g100g121kcal8.1g3.9g8.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93616