Uunipaprikat (täyte)

Pekoni pilkotaan pieneksi ja paistetaan pannulla (voinokareessa) herkkusieniviipaleiden kanssa, lisää tonnikala ja raejuusto, sekoita hyvin.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja asettele puolikkaat uunivuokaan.

Lusikoi täytettä reilusti paprikoiden sisälle ja lisää päälle viipale juustoa.

Paista uunissa n.200 asteessa 15-30min tai kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Hellu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 3780g8550kcal604.7g18.9g680.3g0g
Voi 158g1142kcal1.9g0.6g128g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 1575g1450kcal249g39.4g31.5g0g
Tonnikala vedessä 2205g2303kcal494.7g0g33.1g0g
Herkkusieni säilyke 1575g267kcal33.1g3.1g4.7g37.8g
Kermajuusto (Pohjanpoika)709g2764kcal170.1g14.2g226.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g32952kcal3107g152.4g2208.8g75.6g
Valittu annoskoko10000g16476kcal1553.5g76.2g1104.4g37.8g
Annoskoko puolitettuna5000g8238kcal776.8g38.1g552.2g18.9g
Arvot/100g100g165kcal15.5g0.8g11g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93830