Lapinäijänkeitto

Ruskista öljyssä Saksanhirvikäristys.

Mausta grillaus- ja yleismausteella ja noin 1 tl suolalla.

Lisää perunasipulisekoitus ja kasvissuikaleet ja vettä niin, että kasvikset reilusti peittyvät, lisää myös kasvisliemikuutio ja lihaliemikuutio.

Keitä kypsäksi ja lisää sulatejuustot ja anna niiden sulaa.

Lisää lopuksi ruokakerma ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Sm1960

Sm1960 sanoi...

On muuten tosi hyvä ja nopeasti valmistuva sekä kevyt keitto, suosittelen lämpimästi:-)

maanantai 29.12.2008 klo 21:42

AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl102g901kcal0g0g102.4g0g
Saksanhirvikäristys, Lapin Liha (1pkt)1638g2195kcal327.6g0g98.3g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g683g1707kcal95.6g23.2g136.5g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto410g1147kcal77.8g0g90.1g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g3413g1399kcal47.8g276.5g10.2g0g
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g2048g1331kcal32.8g307.2g2g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g1707g2560kcal27.3g59.7g256g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g22479kcal1217.8g1333.2g1391g0g
Valittu annoskoko10000g11240kcal608.9g666.6g695.5g0g
Annoskoko puolitettuna5000g5620kcal304.5g333.3g347.8g0g
Arvot/100g100g112kcal6.1g6.7g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94267