Borssi porsaanliha

Paistetaan ensin öljyllä sipuli, porkkana, punajuuri (+ 1rkl etikkaa), tomaatti.

Keitetaan lihapalat, poistetaan vaahto ja lisätään paistetut vihannekset, pavut, kaali ja perunat.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Monal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)3394g5430kcal644.8g0g305.4g0g
Punajuuri 2262g868kcal22.6g156.1g4.5g56.6g
Kaali, valkokaali905g191kcal10.9g30.8g1.8g19g
Pavut,ruskeat suolaliemess769g769kcal54.6g115.4g9.2g166.2g
Peruna, keskikokoinen 60g1358g815kcal20.4g176.5g1.4g12.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g294g82kcal1.8g17.5g0.6g7.4g
Sipuli (kuorittu)362g98kcal4.7g17.4g0.7g6.2g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g68g611kcal0g0g67.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g566g115kcal3.4g21.5g1.7g7.9g
Chili paprika punainen23g9kcal0.5g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g17975kcal1527.4g1074.4g786.4g551g
Valittu annoskoko10000g8988kcal763.7g537.2g393.2g275.5g
Annoskoko puolitettuna5000g4494kcal381.9g268.6g196.6g137.8g
Arvot/100g100g90kcal7.6g5.4g3.9g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96259