Kreolilainen lihapata

N. 600 g possun sisäfilettä
50-100 g meetwurstia/salamia kuutioina
150 g herkkusieniä/siitakasieniä
100 g hillosipuleita
150 g mustia oliiveja
1 pieni punainen paprika suikaleina
1 herkkukurkku kuutioina
3-5 dl kuohukermaa ja smetanaa
voita paistamiseen
suolaa
mustapippuria

Poista fileestä kalvot ja leikkaa liha sentin paksuisiksi suikaleiksi.

Ruskista lihapalat padassa pieni erä kerrallaan.

Lisää sienet, meetwursti ja paparika lihojen joukkoon paistumaan.

Lisää kerma ja hauduta hiljalleen n. 10 min. Lisää muut ainekset ja hauduta vielä 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

66tintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g3417g4442kcal717.5g0g136.7g0g
Hillosipuli (Pirkka), annos 20g570g103kcal5.7g19.9g0g0g
Salami, chili-paprika, Atria (125g)570g1652kcal131g7.4g119.6g0g
Siitakesieni 570g151kcal10.3g14.2g1.8g18.8g
Oliivi ka , (vihrea/musta, kivetön, öljysäilötty)752g1428kcal10.5g13.5g150.3g33.1g
Paprika punainen 1139g333kcal10.7g51.3g4.6g21.6g
Maustekurkku570g94kcal4g17.1g0.6g10.3g
Kuohukerma,valio,2dl1708g5809kcal34.2g51.3g597.9g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 570g2221kcal12.1g12.5g239.2g0g
Voi 137g991kcal1.6g0.5g111.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g34446kcal1875.2g375.4g2723.6g167.6g
Valittu annoskoko10000g17223kcal937.6g187.7g1361.8g83.8g
Annoskoko puolitettuna5000g8612kcal468.8g93.9g680.9g41.9g
Arvot/100g100g172kcal9.4g1.9g13.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98236