Jaahelihakeitto

Keitä porkkanoita pienessä määrässä vettä, jossa on mustapippurit.

Lisää perunat, kun porkkanat on vielä puoliraakoja.

Lisää sekaan kasvisliemikuutio.

Kuullota sipuli pannulla ja lisää se keittoon.

Ruskista jauheliha, lisää lihaliemikuutio.

Lisää liha keittoon kun perunat ei ole ihan kypsiä vielä.

Kiehauta ja lisää mausteeksi maun mukaan yrttisuolaa ja rouhittua mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Dille85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2829g4696kcal537.5g0g282.9g0g
Porkkana 2122g694kcal13.2g118g4.2g54.1g
Peruna, vanha, kuorittu 4243g3230kcal79.8g657.7g8.5g42.4g
Sipuli (kuorittu)637g172kcal8.3g30.6g1.3g10.8g
Lihaliemikuutio Maggi71g198kcal6.4g5g16.3g0.1g
Kasvisliemikuutio 78g237kcal7.4g10.5g18.3g1.2g
Mustapippuri 21g59kcal2.3g8.1g0.7g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g18572kcal1309.8g1659.8g664.4g228.4g
Valittu annoskoko10000g9286kcal654.9g829.9g332.2g114.2g
Annoskoko puolitettuna5000g4643kcal327.5g415g166.1g57.1g
Arvot/100g100g93kcal6.5g8.3g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98957