Kaali-jauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja paista jauheliha paistinpannulla.

Mausta jauhelihaa esim.

suolalla ja pippurilla.

Leikkaa porkkana ja kaali pieniksi palasiksi.

Keitä porkkanaa ja kaalia padassa tai kattilassa n.20 min kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää pataan jauheliha ja sipulit.

Lisää siirappi ja mausta makusi mukaan esimerkiksi mustapippurilla, suolalla, timjamilla, laakerinlehdillä jne.

Anna hautua hiljalleen kannen alla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Kinkkuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali467g99kcal5.6g15.9g0.9g9.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha350g581kcal66.5g0g35g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g146g41kcal0.9g8.7g0.3g3.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.8g53kcal0g0g5.8g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g292g15kcal0.5g0.6g1.2g0.1g
Siirappi, tumma58g187kcal0.1g43.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 584g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4004g2022kcal151.2g149g87g30.4g
Valittu annoskoko2002g1011kcal75.6g74.5g43.5g15.2g
Annoskoko puolitettuna1001g505kcal37.8g37.3g21.8g7.6g
Arvot/100g100g51kcal3.8g3.7g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264067