Rahkatorttu (persikkaa sisällä)

Voitele tasapohjainen irtopohjavuoka, halk.

noin 25cm.

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna vatkaten joukkoon.

lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Laita kylmään huilimaan täytteen teon ajaksi.

Viipaloi valutetut persikat ohuemmiksi siivuiksi.

Sekoita täytteen ainekset kermaa lukuunottamatta keskenään, sitruunasta mukaan myös raastettu kuori.

Levitä pohjan päälle persikkaviipaleet.

Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita se varoen muun täytteen joukkoon.

Kaada täyte persikoiden päälle.

Paista 50-60min. 175 asteessa.

Anna tortun jäähtyä kunnolla ennen vuuan reunojen irroittamista ja lautaselle siirtelyä.

Säilytä jääkaapissa.

Persikat voi jättää pois tai korvata ne muulla mieleisellä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g117g853kcal1.2g1.2g93.5g0g
Sokeri 99g403kcal0g99.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 64g92kcal8g0.2g6.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 190g652kcal19.4g133g2.3g6.6g
Leivinjauhe 5.8g10kcal0.3g2.2g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0.3%585g380kcal64.3g24.6g1.8g0g
Kananmuna kuoreton 193g275kcal24.1g0.6g19.8g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml59g12kcal4.7g0g0.2g0.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 23g78kcal0g19.1g0g0.3g
Vanilliinisokeri, teelusikka12g47kcal0g11.6g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g234g795kcal4.7g7g81.8g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 421g288kcal3.4g64g0.4g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4004g7771kcal260.2g725.6g412.8g20.8g
Valittu annoskoko2002g3886kcal130.1g362.8g206.4g10.4g
Annoskoko puolitettuna1001g1943kcal65.1g181.4g103.2g5.2g
Arvot/100g100g194kcal6.5g18.1g10.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422284