Keltainen kanakeitto

1. Paista öljyssä sipuli, valkosipuli, inkivääri, currypasta ja kanat.

2. Kiehauta kasvikset (ei pakaste) puolikypsäksi kanaliemessä.

3. Lisää jatkuvasti sekoittaen suuruste (Ruokakerma ja 2-3 rkl jauhoja), johon sekoitettu kurkumaa.

4. Lisää sekaan kanat, maissi ja pavut.

4. Anna kiehua n. 10 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 300g365kcal63.8g0g12g0g
Peruna, vanha, kuorittu 150g114kcal2.8g23.3g0.3g1.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.8g
Maissi, pirkka53g65kcal1.6g13.7g0.4g1.8g
Papu, ohut vihreä, pirkka75g20kcal1.4g3.2g0.2g1.8g
Lehtiselleri 30g3.8kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu7.5g6kcal0.1g1.3g0.1g0.2g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl30g23kcal1.2g2.4g0.9g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)7.5g11kcal0.3g0.7g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 976g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%113g180kcal3g3g16.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g77kcal2.3g15.8g0.3g0.8g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 19g166kcal0g0g18.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4008g2190kcal157.8g152.8g102.4g22.8g
Valittu annoskoko2004g1095kcal78.9g76.4g51.2g11.4g
Annoskoko puolitettuna1002g548kcal39.5g38.2g25.6g5.7g
Arvot/100g100g55kcal3.9g3.8g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153942