Juuressosekeitto

Keitä juurekset ja survo keitinliemineen.

Lisää ruokakerma, herneet, suolaa, pippurirouhetta, aromisuolaa sekä yrttejä.

Kiehauta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Sara15
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 375g303kcal5.9g63g0.2g11.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.7g
Peruna, vanha, kuorittu 150g114kcal2.8g23.2g0.3g1.5g
Selleri, annos 50g75g11kcal0.7g2.2g0g0g
Lanttu 150g43kcal1.5g6.9g0.4g2.7g
Vesi749g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g19g17kcal0.6g0.7g1.3g0.1g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g187g225kcal6.4g6.7g18.7g0g
Herne 150g103kcal7.6g14g0.6g4.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4008g1716kcal52.8g251.2g43.6g47.6g
Valittu annoskoko2004g858kcal26.4g125.6g21.8g23.8g
Annoskoko puolitettuna1002g429kcal13.2g62.8g10.9g11.9g
Arvot/100g100g43kcal1.3g6.3g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282644