Porkkana-valkosipulikeitto

Kuullota porkkanapaloja ja valkosipulia hetki ruokaöljyssä.

Lisää vesi/kasvisliemi ja rosmariini.

Keitä kunnes porkkanat pehmeitä.

Soseuta ja lisää fraiche.

Mausteeksi voi laittaa mustapippuria.

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1337 grammaa

Enja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 750g245kcal4.7g41.7g1.5g19.1g
Valkosipuli 20g21kcal1.5g3.2g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 900g0kcal0g0g0g0g
Valio fraiche 5%300g270kcal12g22.8g15g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow9g23kcal0.9g0.9g1.8g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 27g239kcal0g0g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4011g1596kcal38.2g137.2g90.8g39.2g
Valittu annoskoko2006g798kcal19.1g68.6g45.4g19.6g
Annoskoko puolitettuna1003g399kcal9.6g34.3g22.7g9.8g
Arvot/100g100g40kcal1g3.4g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157204