Kesäkurpitsakeitto

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Kuullota sipulia pienessä määrässä öljyä (itse käytän öljysumutinta).

Lisää kesäkurpitsa ja sekoittele pari minuuttia.

Lisää joukkoon valkosipuli, fondi, tomaattimurska, mausteet ja puolisen litra vettä.

Sekoita ja hauduta puolisen tuntia.

Maista, mausta lisää tai lisää vettä.

Lisää makronit ja siskonmakkarapalloset.

Anna kiehua, kunnes pasta on kypsää (n. 6 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 394g71kcal2.2g9.8g1.6g2.8g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g17g27kcal1.5g5.2g0.1g0.1g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g563g197kcal5.6g36.6g2.8g0g
Sokeri 4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Basilika, kuivattu 1.1g2.9kcal0.2g0.2g0g0.5g
Timjami 1.1g3.2kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Oregano, kuivattu 1.1g3.4kcal0.1g0.2g0.1g0.5g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g338g803kcal41.5g0g64.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 563g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 68g20kcal0.8g3.2g0.1g1.1g
Ruispasta runsaskuituinen (Torino), annos 40g45g149kcal5.4g29.2g0.9g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4014g2619kcal117g182.8g139.8g19.4g
Valittu annoskoko2007g1310kcal58.5g91.4g69.9g9.7g
Annoskoko puolitettuna1004g655kcal29.3g45.7g35g4.9g
Arvot/100g100g65kcal2.9g4.6g3.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=414876