Kermainen jauhelikastike

Pilko sipuli ja kuullota sitä oivariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää suola ja pippuri.

Lisää kerma ja koskenlaskija.

Anna juuston sulaa ja valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jeanette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 916g2028kcal160.3g0g155.7g0g
Kuohukerma (Ingman)666g2263kcal14.6g20.6g232.9g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto333g932kcal63.2g0g73.2g0g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.3g3.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Oivariini, 60 (100g)27g146kcal0.3g0.3g16g0g
Jauheliha, sika-nauta 1.2g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Kuohukerma (Ingman)0.9g3.2kcal0g0g0.3g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto0.4g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4016g10789kcal479g48.2g957g2.4g
Valittu annoskoko2008g5394kcal239.5g24.1g478.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna1004g2697kcal119.8g12.1g239.3g0.6g
Arvot/100g100g269kcal11.9g1.2g23.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152296