Porkkanarieska

Sekoita ainekset keskenään, taputtele jauhotetuin käsin pellille rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista 225 asteessa noin 15 min. (ohje löytyy myös pirkkalehdestä)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g115g46kcal0.6g13.8g0.2g0g
Kaurahiutale 9g34kcal1.3g5.2g0.7g0.9g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton6.9g50kcal0g0g5.5g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)30g105kcal3.6g20.6g0.6g1.5g
Vehnäjauho puolikarkea 39g134kcal4g27.3g0.5g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana402g737kcal19g133.8g15g7.6g
Valittu annoskoko201g368kcal9.5g66.9g7.5g3.8g
Annoskoko puolitettuna101g184kcal4.8g33.5g3.8g1.9g
Arvot/100g100g183kcal4.7g33.3g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316844