Mustikkapullamuffinssit

Lämmitä maito ja jogurttirahka 37C, ja sekoita.

Lisää 2pss kuivahiivaa, 3dl makeutusjauhe, 1tl suola ja 1rkl kardemumma sekä kanamuna.

Lisää samalla vatkaten vehnäjauhot.

Taikinan tulee jäädä löysäksi.

Anna kohota 20-30min.

Jaa taikina muffinssivuokiin (n.24kpl pienehköjä ) tai kaada piirakkapellille.

Paista n.30min 200-225'C, aluksi 225'c n.15min ja loppuaika 200'c.

Paistoaika riippuu uunista, eli tarkkaile uunia läheltä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen63g21kcal2.1g3.1g0g0g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g0.3g0.5kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g2.8g10kcal1.2g1.1g0.2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai49g172kcal5.9g34.9g1g1.5g
Jogurttirahka, maustamaton (Ehrmann), annos 250g32g18kcal2.4g1.6g0.3g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe, Pirkka3g11kcal0g2.8g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.6g2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Mustikka metsä- 50g22kcal0.3g3.2g0.3g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana402g514kcal24g94.2g3.6g6.8g
Valittu annoskoko201g257kcal12g47.1g1.8g3.4g
Annoskoko puolitettuna101g129kcal6g23.6g0.9g1.7g
Arvot/100g100g128kcal6g23.4g0.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389969