Makaronilaatikko

Keitä pastaa n. 7 minuuttia lihaliemessä.

Ruskista jauheliha.

Voitele iso vuoka öljyllä ja sekoita pasta ja lihat vuokaan.

Sekoita maito ja kananmunat keskenään ja lisää hieman mustapippuria ja suolaa.

Kaada seos vuokaan.

Kypsytä laatikkoa 175 asteessa noin 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g32g106kcal5.1g19.9g0.6g1.9g
Atria kevyt jauheliha75g128kcal14.2g0g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)5.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.2g3.3kcal0.1g0.2g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen75g25kcal2.5g3.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana402g560kcal47g48.2g19g4g
Valittu annoskoko201g280kcal23.5g24.1g9.5g2g
Annoskoko puolitettuna101g140kcal11.8g12.1g4.8g1g
Arvot/100g100g139kcal11.7g12g4.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=130377