Riistakeitto

Paista hirvilastut voissa ja sipuli öljyssä.

Laita kattilaan ja lisää juurekset ja purjo sekä vesi.

Keitä 10 min. Lisää lihaliemi ja juusto ja keitä kunnnes se on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aallotar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 2.1g2.1kcal0g0.1g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Valio Koskenlaskija 250g - perinteinen sulatejuusto10g29kcal2g0g2.3g0g
Purjosipuli 24g5.5kcal0.4g0.6g0g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 108g0kcal0g0g0g0g
Poronkäristysliha(Lapin liha)31g43kcal6.6g0g1.9g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto6.3g18kcal1.2g0g1.4g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Keittojuurekset, Rainbow17g4.2kcal0.2g0.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana402g226kcal21g3g14.2g1g
Valittu annoskoko201g113kcal10.5g1.5g7.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna101g57kcal5.3g0.8g3.6g0.3g
Arvot/100g100g56kcal5.2g0.7g3.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198836